Facebook oldalunk:
Instagram oldalunk:

TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Bee kombiágy (2 db ágyneműtartóval)

Bee kombiágy (2 db ágyneműtartóval)
 • Bee kombiágy (2 db ágyneműtartóval)
80 980 Ft
A Bee bútorcsalád fehérített szürke tölgy és a bordázott fehér szín kombinációja nemcsak divatos, de elengedhetetlen része egy trendi babaszobának. A bútorok követik az egyszerű, de nagyszerűség elvét, hiszen a szürke-fehér a klasszikusságot, a kifinomultságot prezentálja és pasztellszínekkel feldobva egy örök divatú együttest hoznak létre.
A Bee bútorcsalád elemei fékezős ajtóval és teljesen kihúzható golyóscsapágyas fiókcsúszókkal ellátott fiókokkal készülnek.
 • A maximális helykihasználást szem előtt tartva készült a Bee pelenkázóval kombinált babaágy: 2 éves korig babaágyként, 2-8 éves kor között juniorágyként használható.
  A fekvőrács három magasságban állítható.
  A babaágy két oldala és a komód rész eltávolítása után ifjúsági heverővé alakítható, a komód pedig éjjeli szekrénnyé válhat.
  A babaágy átalakításához nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására.
  Két részes gurulós ágyneműtartóval, mely segíti a kényelmes tárolást.
  A babaágy egyik oldala teljes lap, a másik pedig 2 kivehető pálcával rendelkező, bükkfából készült oldalrács, ami egészségre ártalmatlan vizes bázisú lakkal van felületkezelve.
  A bútortestek és frontok élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.:ABS) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak.
  A gyerekágy lapra szerelve kerül becsomagolásra, az összeszerelési útmutatót mellékeljük, amivel könnyen összeszerelheted bútorod.

  - A kombiágy teljes hossza: 177,3 cm, mélysége: 76 cm, magassága: 99 cm.
  - A pelenkázó komód jobbra és balra egyaránt szerelhető.
  - A kiságy fekvőfelülete 70*120 cm-es, mely 3 magasságban állítható.
  - Az oldalrácsból 2 pálca kivehető.
  - Átalakítva 174*70 cm-es fekvőfelületű heverőt és komódot kapunk.

  A kép illusztráció, az ár nem tartalmazza a matracot.

  Üzletünkben lapra szerelten vásárolható meg.
  A bababútorokat a sérülések elkerülése érdekében csak üzletünkben, személyes átvétellel lehet megvásárolni, futárszolgálattal nem tudjuk küldeni. Köszönjük megértésed.

Webáruház készítés