Facebook oldalunk:
Instagram oldalunk:

TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Bianco 3 fiókos komód

Bianco 3 fiókos komód
 • Bianco 3 fiókos komód
 • Bianco 3 fiókos komód
 • Bianco 3 fiókos komód
 • Bianco 3 fiókos komód
52 990 Ft
Bianco 3 fiókos komód
 • A Bianco bútorcsaládot a bordázott felületű, selymes tapintású bútorteste, előlapja és színezhető polcbetétei teszik igazán trendivé.
  A Bianco 3 fiókos komód nyitott polcokkal és zárt fiókokkal rendelkezik, melyek kiválóan pakolhatóak, jól átláthatóak és remekül rendszerezhetőek.
  A körülbelül 250 l-es űrtartalmú pelenkázó komód szinte mindent elrejt, amire gyermekének szüksége lehet pelenkázáshoz.

  Opcionálisan vásárolható a komódhoz pelenkázó toldalék, ami kitűnő pelenkázó komóddá varázsolja ezt a terméket. A pelenkázótoldalék ára: 6.990 Ft.

  Ha szeretné egy kis színnel feldobni a bútorát, arra is van lehetősége. Nyolc színben készül a komódhoz polcbetét, ami opcionálisan vásárolható meg:
  - bordázott fehér
  - szürke
  - cappuccino
  - kék
  - zöld
  - sárga
  - pink
  - orgona színekben
  A választható színes polcbetét ára: 4.990 Ft.

  A bútortestek és frontok élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.:ABS) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak.
  A komód lapra szerelve kerül becsomagolásra, az összeszerelési útmutatót mellékeljük, amivel könnyen összeszerelheti bútorát.


  A Bianco bútorcsalád minden eleme fékezős ajtóval és teljesen kihúzható golyóscsapágyas fiókcsúszókkal ellátott fiókokkal készül.

  Méretek:
  – külső méret: szélessége: 91,5 cm x magassága: 85 cm x mélysége: 41 cm.

  A kép illusztráció!

  Üzletünkben lapra szerelten vásárolható meg.
  A bababútorokat a sérülések elkerülése érdekében csak üzletünkben, személyes átvétellel lehet megvásárolni, futárszolgálattal nem tudjuk küldeni. Köszönjük megértésed.
Webáruház készítés