Kategóriák
Facebook oldalunk:
Instagram oldalunk:

TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Scamp biztonsági övterelő

Raktárkészlet: VAN
Scamp biztonsági övterelő
 • Scamp biztonsági övterelő
 • Scamp biztonsági övterelő
 • Scamp biztonsági övterelő
 • Scamp biztonsági övterelő
 • Scamp biztonsági övterelő
 • Scamp biztonsági övterelő
9 990 Ft

Scamp párnás biztonsági övterelő kismamák számára
 • Biztonság
  A Scamp biztonsági övterelő az autó bekapcsolt állapotban lévő biztonsági övének combon áthaladó részét az anya két lába közé húzza. Ezáltal megakadályozza, hogy egy esetleges baleset során a pocakon áthaladó öv a magzatban kárt tegyen.

  - a termék nem tartalmaz gumis alkatrészeket. Az erős, nem rugalmas hevederek tökéletes fix tartást biztostínak. Erős külső behatás hatására sincs nyúlás, továbbá a gumi hosszú idő alatt bekövetkező esetleges elöregedése is kiküszöbölésre kerül.
  - fontos, hogy az autó biztonsági övét lehúzó heveder hossza a test méretére igazítható, hiszen nem vagyunk egyformák. A heveder hosszúságának beállításával tehát a fixálás pontosan ott történik, ahol arra szükség van.
  - a felhasznált csatok bevizsgált tartozékok, csakúgy mint a technikai varratok és felhasznált nagyon strapabíró anyagok.
  - használható ISOFIX rendszerrel rendelkező és ISOFIX rendszerrel nem rendelkező gépkocsik esetében is. Ezáltal használható az autó hátsó ülésein is.

  A Scamp Párnás biztonsági övterelőt a magyarországi TÜV Rheiland-KTI Kft. vizsgálta a termék funkcionális megfelelősége tekintetében. A kiadott szakvélemény szerint:
  "A magzatvédő hevederterelő alkalmas az öl heveder megfelelő helyzetbe állítására, és ott tartására. A biztonsági öv megfelelő működésére semmiféle káros befolyást nem gyakorol. Kezelése egyszerű, a használó komfort érzetét nem rontja."
  Jegyzőkönyv szám: B-10305/13.

  Kényelem
  - A nagyobb kényelmet egyrészről a "biztonságnál" említett testre alakíthatóság biztosítja.
  - Az első használatot követő további használatok során a beállítás még gyorsabb, pillanatok alatt elvégezhető.
  - A Scamp övterelőt a gépkocsi üléséről nem kell eltávolítani akkor sem, ha az autót több vezető - apa, anya - használja.
  - A Scamp övterelő anyaga szellős légáteresztő un. AIRNET anyag. Használója nagy melegben sem izzad hozzá, komfortos érzetet biztosít.

  Tartósság
  Az övterelő minőség ellenőrzését ÉMI-TÜV SÜD Kft. végezte a következő szempontok szerint:
  - kopásállóság,
  - varrat szakítóerő,
  - a biztonsági övterelő rögzítő csatjára gyakorolt kioldóerő nagysága,
  - a biztonsági övterelő patentjára gyakorolt kioldóerő nagysága,
  - színtartósság dörzsölés, mosás és fénnyel szemben,
  - AZO (rákkeltő) színezéktartalom.

  A vizsgálat során a Scamp övterelő minden követelménynek megfelelt, TÜV-SÜD engedélyt kapott.

  Design
  - Nem elhanyagolható szempont a szép, a gépjármű stílusához is igazodó küllem. A megfelelő színváltozat kiválasztásával szinte a gépkocsi tartozékává válik a termék. Fontos, hogy az apukák se akarják az első adandó alkalommal eltávolítani az övterelőt a közösen használt autóból, mert esetleg nem illeszkedik a gépkocsi kinézetéhez, vagy mert túlságosan nőiesnek ítélik.
  - Fontos, hogy az övterelő sok idő múlva is szép maradjon. Az övterelőt 1 éven keresztül teszteltük kismamák közreműködésével télen-nyáron. Az övterelő a hosszú használat során sem gyűrődött, nem bolyhosodott, megtartotta újszerű állapotát.

  A Scamp biztonsági övterelő nemzetközi szabadalmi oltalommal védett termék.


   

  Kérjük, hogy rendelés előtt érdeklődj a termék elérhetőségéről, aktuális raktárkészletéről.

 • Raktárkészlet
  VAN
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés